Napadnuti radnici EPS-a u Vranju

Izvor: RTS, 01.Avg.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti radnici EPS-a u Vranju

Dvojica radnika “Elektordistribucije” u Vranju napadnuta su prilikom pokušaja da isključe ilegalno priključenje na elektromrežu u Velikom Trnovcu. Policija radi na idenifikaciji napadača.

Kako RTS saznaje, napadač meštanin je metalnom šipkom polomio vetrobran i oštetio krov službenog automobila u koji su se radnici sklonili.

Direktor "Elektrodistribucije" u Vranju Zoran Knežević kaže da su zbog pretrpljenog straha i šoka, napadnuti radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Elektrodistribucije" na bolovanju.

Policija je obaveštena o incidentu i intenzivno radi na identifikaciji napadača.

Prema podacima "Elektrodistribucije" u Vranju, najveće gubitke na mreži imaju u Velikom Trnovcu.
Pogledaj vesti o: EPS,   Vranje

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnuti radnici EPS-a u Vranju

Izvor: Studio B, 01.Avg.2014

Dvojica radnika "Elektordistribucije" u Vranju napadnuta su prilikom pokušaja da isključe ilegalno priključenje na elektromrežu u Velikom Trnovcu. Policija radi na idenifikaciji napadača...Kako RTS saznaje, napadač meštanin je metalnom šipkom polomio vetrobran i oštetio krov službenog automobila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.