Konkursi za direktore tri javna preduzeća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkursi za direktore tri javna preduzeća

Vlada Srbije danas je objavila konkurse za izbor direktora Elektroprivrede Srbije, Preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja Resavica i Srbijašuma, a rok za prijave je 30 dana od dana objavljivanja javnog konkursa u Službenom glasniku.

Rok počinje da teče narednog dana od dana objavljivanja javnog konkursa.

Direktori javnih preduzeća se biraju na četiri godine, a uslovi su da kandidati treba da imaju najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima za koje se zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << visoko obrazovanje i najmanje tri godine radnog iskustva u delatnostima kojima se bavi javno preduzeće.

Kandidati, takođe, ne mogu da budu članovi organa političkih stranaka.

Ranije su objavljeni konkursi za izbor direktora Srbijagasa, Pošte Srbije, Skijališta Srbije, Srbijavode, EMS-a, Rezervat Uvac iz Nove Varoši, Parka prirode Mokra gora iz Užica.

Tu su i konkursi za izbor direktora preduzeća Stara planina iz Knjaževca, Nuklearni objekti Srbije, Putevi Srbije, Transnafta, Koridori Srbije, Državna lutrija, Emisiona tehnika i veze, Javnog preduzeća za skloništa, kao i za nacionalne parkove Tara, Đerdap, Fruška gora i Kopaonik.

Takođe, objavljen je ranije i konkurs za izbor direktora preduzeća za razvoj i unapređenje informisanja putem elektronskih medija na srpskom jeziku na KiM Mreža-Most.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.