Izvor: Danas, 03.Jul.2015, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovani direktori EPS Snabdevanja i EPS Distribucije

Beograd - Izvršni odbor Elektroprivrede Srbije imenovao je Dragana Jeremića za direktora privrednog društva EPS Snabdevanje i Bogdana Labana za direktora privrednog društva Operator distributivnog sistema EPS Distribucija, saopšteno je iz EPS-a.

Jeremić je i do sada, u poslednjih šest meseci, bio na toj poziciji, ali kao vršilac dužnosti, a Izvršni odbor je ocenio da je to privredno društvo ostvarilo veoma uspešne rezultate u tržišnoj utakmici i dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << poboljšalo naplatu računa za struju. Prema njegovim rečima, usled dinamike otvaranja tržišta električne energije, prioritet EPS Snabdevanja u narednom periodu biće unapređenje poslovanja kako bi dalje ostao dominantan i pouzdan snabdevač za privredu i građane Srbije. Jeremić je dodao da je nastavak reorganizacije EPS-a dodatni izazov za EPS Snabdevanje, pred kojim je još mnogo poslova i zadataka kako bi doprineli tome da celokupan sistem EPS-a bude uspešan i profitabilan.

EPS Distribucija je nastala posle statusnih promena od 1. jula ove godine, kada se programom reorganizacije EPS-a od pet nekadašnjih privrednih društava za distribuciju električne energije osnovalo jedno koje posluje kao jedinstveni operator distributivnog sistema. Prvi direktor tog sistema, Laban, do reorganizacije je obavljao dužnost direktora Elektrovojvodine. Njegov zadatak biće ujednačavanje distributivnih procedura na nivou Srbije kako bi kupci na celoj teritoriji imali jednake uslove isporuke i kvaliteta električne energije.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.