Grčić: Naša odgovornost da ispunjavamo potrebe građana

Izvor: Beta Video, 26.Okt.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčić: Naša odgovornost da ispunjavamo potrebe građana

OBRENOVAC - ``Smatram za našu veliku obavezu da slušamo gradjane i da ispunjavamo njihove potrebe i zato smo renovirali šalter salu i zgradu, kako bi obezbedili bolje uslove za rad zaposlenih i gradja koji dolaze da traže naše usluge``, rekao je prilikom otvaranja šalter sale vršilac dužnosti direktora EPS Milorad Grčić. On je dodao da su ulaganja u rekonstrukciju i obnovu distributivne mreže na teritoriji Obrenovca, uključujći obnovu sale, premašila 30 miliona dinara. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Grčić: Izgradićemo i trafo stanice po selima gde je potrebno

Izvor: Beta Video, 26.Okt.2016

OBRENOVAC - ``Kompletno su modernizovane dve trafo stanice i uvedeno je daljinsko upravljanje. Izgradićemo i trafo stanice po selima gde je potrebno, da nijedan gradjanin nema problema u snabdevanju i da mu ne stradaju uredjaji u kući. Svi radovi na poboljšanju elektromreže biće gotovi u prvoj polovini...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.