BLIC SAZNAJE Troje rukovodilaca iz EPS konkurisalo za mesto NOVOG DIREKTORA

Izvor: Blic, 25.Apr.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIC SAZNAJE Troje rukovodilaca iz EPS konkurisalo za mesto NOVOG DIREKTORA

Konkurs za izbor prvog čoveka Elektroprivrede Srbije je završen juče, a za to mesto je, prema saznanjima “Blica”, do 14 sati konkurisalo devet kandidata, među kojima i Milorad Grčić, sadašnji v.d. direktora.

Ovaj broj nije konačan, jer se moraju uzeti u obzir i kandidature onih koji su poštom dostavili svoje prijave tokom jučerašnjeg dana. pa se može očekivati i da je za mesto direktora zainteresovano i više ljudi.

Pored aktuelnog direktora, za fotelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvog čoveka takmičiće se još dva rukovodioca iz EPS i to  Biljana Komnenić, sadašnja direktorka Elektrodistribucije u Novom Sadu kao i Miroslav Tomašević, rukovodilac kancelarije za transformacije. Tu su još i Nenad Trkulja, elektroinženjer iz Elektromreža Srbije kao i Milosav Anđelić,nekadašnji savetnik ministarke energetike Kori Udovički.

Pored njih konkurisali su još i Vujadin Maksimović iz Beograda kao i Milorad Backović.

Ime devetog kandidata je ostalo nepoznato za Blic.
Pogledaj vesti o: EPS,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.