Zabranila mu da povede sina: Adil u Egiptu bez Andrijana!

Izvor: Scandal.rs, 17.Sep.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranila mu da povede sina: Adil u Egiptu bez Andrijana!

Adil Maksutović odmarao se deset dana u Egiptu u društvu roditelja i brata, ali bez jednogodišnjeg sina Andrijana. Kako saznajemo, iako je pevač imao nameru da u Hurgadu povede i svog naslednika, to mu nije dozvolila njegova bivša supruga Ana Ramadanovski, ćerka folkera Džeja Ramadanovskog.

“Adil je tražio od Ane da povede malog Andrijana, ali ona to nije dala jer je previše mali i ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da se razdvaja od deteta. Iako se medijska prašina stišala, posle navodne optužbe da ju je pretukao, netrpeljivost između njih i dalje postoji. Adil je zatim poveo svoju porodicu jer nije želeo da se svađa dodatno sa Anom”, navodi sagovornik blizak pevaču. U toku jučerašnjeg dana kontaktirali smo sa Anom, koja nije želela da komentariše naše navode.

“Sve što imate pitajte Adila o Egiptu i o svemu ostalom. Ja ne želim ništa da kažem niti da se provlači moje ime po novinama. O nama ne želim ni reč, pa samim tim neću ni o tome da li je to istina. Želim da sve ovo prestane”, rekla je Džejova ćerka.

Inače, Adil je dane odmora uglavnom provodio na plaži i pored bazena, a svakodnevno je posećivao i teretanu, o čemu svedoče i fotografije na kojima izgleda zgodno.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.