Svi pričaju da je varao Bijonse: Evo šta Džej Zi kaže na to (foto)

Izvor: Svet, 26.Maj.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi pričaju da je varao Bijonse: Evo šta Džej Zi kaže na to (foto)

Najpoznatiji par šou biznisa je poslednjih dana u centru pažnje, zbog nagađanja da im se brak raspada jer je popularni reper varao suprugu. Međutim, kada ih vidite, nikada ne biste rekli da je to istina…
Bijonse i Džej Zi su izgledali srećnije nego ikada kada su ih paparaci uslikali kako izlaze iz restorana u Njujorku u utorak uveče posle izlaska.
Poslednji album popularne pevačice pod nazivom ‚”Limunada” je očigledno inspirisan temom prevare, pa mediji uveliko nagađaju šta se krije iza stihova njenih novih pesama.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Nju Jork

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi pričaju da je varao Bijonse: Evo šta Džej Zi kaže na to (foto)

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2016

Najpoznatiji par šou biznisa je poslednjih dana u centru pažnje, zbog nagađanja da im se brak raspada jer je popularni reper varao suprugu. Međutim, kada ih vidite, nikada ne biste rekli da je to istina…..Bijonse i Džej Zi su izgledali srećnije nego ikada kada su ih paparaci uslikali kako izlaze...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.