Provedi se, slikaj se, svima pohvali se: Kada si bogat, onda ovako proslavljaš Božić

Izvor: Svet, 25.Dec.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedi se, slikaj se, svima pohvali se: Kada si bogat, onda ovako proslavljaš Božić


Kada jedna od najplaćenijih pevačica ide na odmor, ne možemo očekivati ništa manje od vrhunskog luksuza. Bijonse i njen suprug Džej Zi, častili su sebe romantičnim bekstvom na Island.
Bijonse Nouls, proglašena je za jednu od najplaćenijih muzičkih izvođača na svetu ove godine sa zaradom od 155 miliona dolara. Ispred nje je samo hip hop mogul Dr. Dre.
Sa takvom zaradom pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << može priuštiti sebi najelitnija putovanja, a za božićno veče ona i suprug odlučili su se za brčkanje u Plavoj Laguni, geotermalnom spa centru na Islandu. Bijonse se odmah pohvalila fotkama na društvenim mrežama.
U belom bikiniju u sprdajućem stavu, pevačica je pozirala do struka uronjena u tople izvore Plave Lagune. Na drugoj fotki, Džej Zi se pribio uz suprugu, uživajući u toploj vodi.
Par je podelio sa fanovima još fotki sa snežnog ostrva. Okruženi belim snegom, supružnici su nazdravili uz šampanjac, trčkarali okolo i valjali se u snegu, držali se za ruke dok su skakali u vazduh da bi napravili zanimljivu fotku.
Bijonse i Džej Zi su se odlično proveli dok su uživali u čarobnom, snežno belom krajoliku.




Autor: Life Content
Foto: Instagram, facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.