Pronašla dečka po meri: Napokon može da nosi visoke štikle

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašla dečka "po meri": Napokon može da nosi visoke štikle

Iako je dugo pričala da je srećna bez dečka, pevačica Tejlor Svift konačno je srećna u zagrljaju poznatog di-džeja Kalvina Harisa.

Ne samo što je on vrlo popularan među ženskim svetom, nego je i savršen spoj sa mladom pevačicom, koja konačno može da kaže da je srećna u ljubavi.

Par je slikan u Njujorku, a nismo mogli da ne primetimo da bi većina muškaraca imalo problem s Tejlor jer ima veoma duge noge i visoka je čak 173 cm i neretko voli da nosi i vrtoglavo visoke štikle.

Međutim, to nimalo ne smeta Kalvinu budući da je on visok čak 196 cm, te je pevačica, planirano ili ne, pronašla ljubav baš po svojoj meri.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.