Potpuni ludaci: Bijonse i Džej Zi imaju milione, a žive kao podstanari!

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuni ludaci: Bijonse i Džej Zi imaju milione, a žive kao podstanari!

Poznati par je živeo u iznajmljenoj vili, koju su na mesečnom nivou plaćali 150.000 dolara. Vlasnik je želeo da kuću proda, te su Bijonse i Džej Zi bili primorani da se isele.

Slavna pevaćica i reper iznajmili su na godinu dana vilu koja se nalazi u luksuznom naselju u Los Anđelesu, koja vredi neverovatnih 45 miliona dolara.

Kuća poseduje pet spavaćih soba, šest kupatila, zatvoreni i otvoreni bazen, vodopad i veliko dvorište koje je veoma lepo sređeno. Imanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se prostire na skoro 2.000 kvadratnih metara. Vila u kojoj su Bijonse i Džej Zi donedavno živeli posedovala je sedam spavaćih soba.

Iako poseduju luksuzni stan u Njujorku, Bijonse i Džej Zi su odlučili da žive u vili u Los Anđelesu, jer smatraju da je to bolje za odrastanje njihove ćerke.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.