Ove slavne ličnosti imale su filmske živote

Izvor: Story, 16.Okt.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove slavne ličnosti imale su filmske živote

Ako ikada pomislite da vam se u životu dešavaju neke nerealno otkačene stvari, niste usamljeni. Poznate ličnosti takođe imaju buran život.

Šarliz Teron, Džek Nikolson, Džej Zi, foto: Profimedia

Olivija Njutn Džon

Roditelji ove poznate dame napustili su Nemačku kada je pala pod vlast nacista. Olivijin otac imao je zadatak da ispituje zarobljene pilote, ali ne metodama mučenja, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uz večeru i piće. Zahvaljujući njemu otkriveni su neki od planova napada.

Šarliz Teron

Za detinjstvo je veže jedna sasvim drugačija priča od one bajkovite. Kada je bila mala, njen otac se toliko napio da kada je došao kući, uzeo je pištolj i počeo da puca u pravcu Šarliz i njene majke. Ipak, uspele su da mu otmu pištolj i majka ga je ubila.

Džek Nikolson

Glumac kome su se možda dešavale neke od najuvrnutijih stvari. Naime, holivudskog glumca odgajili su baba i deda, a on je tek sa trideset sedam godina saznao bolnu istinu - da ga je rodila osoba za koju je mislio da mu je sestra. Da stvar bude gora, istinu mu je otkrio novinar Times-a, koji je 1974. godine kopao po njegovoj prošlosti. Nikada nije saznao ko mu je bio otac.

Tobi Megvajer

Glumac poznat po ulozi u filmu Spajdermen u životu je morao da se suoči sa ocem Vinsentom razbojnikom, koji se nakon dvogodišnje kazne smirio i odustao od pljački banaka.

Džej Zi

Poznati reper u jednom intervjuu otkrio je da je kao dvanaestogodišnjak pucao u rođenog brata (koji je bio zavisnik) jer mu je ukrao prsten. Ipak, sve se završilo kako treba. Reper nije završio u zatvoru, a brat je ostao živ.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.