Ovako izgledaju superheroji: Prva fotka glumačke postave “Suicide Squad”

Izvor: Scandal.rs, 04.Maj.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledaju superheroji: Prva fotka glumačke postave “Suicide Squad”

Režiser Dejvid Ajer objavio je prvu fotografiju glumačke postave filma „Suicide Squad“ u kostimima, a sliku je postavio na zvaničnom Tviter nalogu.

Na fotografiji su (s leva na desno), Slikpnot (Adam Bič), Captain Boomerang (Džej Kortni), Enchantress (Kara Delavenj), Katana (Karen Fukuhara), Rik Flag (Džoel Kinaman), Harley Quinn (Margot Robi), Deadshot (Vil Smit), Killer Cric (Adevale Akinju-Agbaje) i El Diablo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << (Džej Hernandez).

Ajer je uz fotografiju prokomentarisao „Task Force X okupljena i spremna“.

Na fotografiji je osnovni tim, ali nije svaki karakter iz ostvarenja prikazan, Džared Letov Džoker je odsutan kao i Viola Dejvis kao Amanda Valer.

Novi tvit nastavlja Ajerovu tradiciju otkrivanja detalja filma o DC-jevim zlikovcima. Prošlog meseca podelio je fotografiju na kojoj je Džared Leto kao tetovirani Džoker, što je izazvalo negativnu reakciju kod fanova.

Snimanje filma „Suicide Squad“ je počelo prošlog meseca u Torontu, a premijera je zakazana za 5. avgust 2016. godine.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.