Orangutan pokušao da poljubi i pomazi stomak trudnici! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orangutan pokušao da poljubi i pomazi stomak trudnici! VIDEO

Džej Klark i njegova supruga koja se nalazi u 37. nedelji trudnoće, pre nekoliko nedelja bili su u zoološkom vrtu i doživeli veoma prijatno iznenađenje od orangutana koji se nalazio u kavezu.

Iako je posetioce razdvajalo staklo, orangutan po imenu Randžag pokazao je neverovatan topao i prijateljski odnos prema bračnom paru. Naime, kada je ugledao trudnički stomak kroz staklo koje ih je razdvajalo, on je sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pokušavao da ga poljubi i pomazi, Kako bi video da li zaista ovaj neverovatan majmun reaguje na trudnice i sam Džej je prislonio svoj stomak na staklo, ali mu je orangutan pokazao prstom da se pomeri.

"On je zaista neverovatan, baš nas je dirnu", objasnio je Klark.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.