O Džej Simpson uskoro na uslovnoj slobodi

Izvor: VOA, 20.Jul.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O Džej Simpson uskoro na uslovnoj slobodi

Sudsko veće u Las Vegasu odlučilo je da američku sportsku i televizijsku zvezdu O Džej Simpsona ranije pusti iz zatvora u kojem već služi devetogodišnju kaznu zbog oružane pljačke I kidnapovanja. Simpson bi, nakon ove odluke mogao da izađe iz zatvora 1.oktobra, na uslovno izdržavanje kazne. Odluka je doneta nakon sat vremena većanja. 70-godišnji Simpson se zahvalio sudskom veću, a ranije na saslušanju je rekao da se kaje zbog onoga što je učinio. O Džej Simpson će biti pušten na slobodu ranije zbog dobrog vladanja, nakon devet godina u zatvoru, a osuđen je na ukupno 33 godine.  

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

O Džej Simpson od oktobra na slobodi

Izvor: Beta, 20.Jul.2017

Bivša zvezda američkog fudbala ODžej Simpson će biti pušten na slobodu ranije, poosle izdržavanja minimalnih devet godina zatvorske kazne, na koju je osudjen zbog učešća u oružanoj pljački, saopštila je večeras Komisija za uslovno oslobadjanje zatvorenika u Nevadi.Komisija je jednoglasno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.