Novi di-džej magovi na Dance Areni

Izvor: Studnel.com, 29.Apr.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi di-džej magovi na Dance Areni

Richie Hawtin je 2014. godine objavio album EX, pod alter-egom Plastikman, a publika Exit festivala imaće priliku da uživa u globalnoj premijeri njegovog novog i revolucionarnog nastupa uživo. Redovan je domaćin žurki na Ibici, a njegova tradicionalna Enter žurka spada u jedan od tri najpopularnija događaja Ibice. Pored muzike bavi se i razvojem alata koje koriste majstori elektronske muzike, a sa kompanijom Allen & Heath kreirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << novu miksetu, za koju poznavaoci ovog pravca tvrde da će biti pokretač revolucije na di-džej sceni. 
Daley Padley, poznatiji kao Hot Since 82, popularnost na andergraund sceni stekao je debitantskim izdanjem za Noir Music, nakon čega je doživeo meteorski uspeh, po tvrdnjama Mixmag-a.
Jackmaster važi za jednog od najvećih di-džejeva. Posetioci Dance Arene imaće priliku da sa njegove miksete čuju veliki broj hitova, kako zaboravljenih klasika, tako i najnovijih ostvarenja klupske scene.
Exit festival će ove godine biti održan od 7. do 10. jula.

dance arenaexit dance arenaexitexit festivalrichie hawtinjackmanhot since 82dj

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.