Novi STAR! Cucina ispovest: Hoću da rodim Šabanovo dete makar završila u Sigurnoj kući! Staniji prete: Živa nećeš izaći iz Srbije!

Izvor: Scandal.rs, 05.Maj.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR! Cucina ispovest: Hoću da rodim Šabanovo dete makar završila u Sigurnoj kući! Staniji prete: Živa nećeš izaći iz Srbije!

Ekskluzivna ispovest Cuce o njenoj ljubavi sa Šabanom koja traje već 10 godina! Sve šokantne detalje njihove tajne veze koje do sada niste mogli nigde da čujete, pročitajte u novom STAR-u!

Inspektori u strahu: Jelenin ubica nikada neće biti nađen! To je iskopirani slučaj američkog ragbiste O’ Džeja kojeg je javnost osudila da je ubio svoju ženu, ali policija nije našla nijedan dokaz!

STAR otkriva: Aleksandra Prijović >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prodaje stan koji je kupila na Voždovcu za 100.000 evra i seli se kod Živojinovića na Bežanijsku kosu!

TUGA! Zvezda Granda Savo Perović vuče velike traume iz detinjstva: Otac nas je maltretirao godinama! Policija nam je stalno dolazila na vrata!

JOŠ ŠOKANTNIH I EKSKLUZIVNIH INFORMACIJA POTRAŽITE U NOVOM STAR-U KOJI JE SVAKOG ČETVRTKA U PRODAJI!
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.