Izvor: RadioCity.rs, 02.Avg.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite ove nedelje u "Kupini"!

SEKSI SNIMAK
Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma, intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja.
Kako bi ponovo probudili strast u svom skladnom odnosu, Eni je nešto smislila. 

„Eni i Džej su par koji je već deset godina u braku. Imaju dvoje preslatke dece i sada se nalaze u onoj fazi veze, kada se ne trude mnogo da održe plamen koji ih je i spojio. Imaju veoma srećan i skladan brak, ali kao i većina parova, nemaju toliko vremena za seks“, izjavila je glavna glumica filma, Kameron Dijaz.  „Ovo je film o izazovima sa kojima se brak suočava i pokušajima da se ne živi u rutini“, objašnjava Dijaz. „To što su izgubili svoj seksi snimak ih može mnogo koštati. Ali ovom paru to će pomoći da još više ojačaju svoju vezu i podseti ih na razloge zašto su se zapravo zavoleli, venčali i zašto žele da žive kao tim“.
MATORI ŽIGOLO
Cvećar odlučuje da postane profesionalni Don Žuan kako bi zaradio dodatne pare i pomogao svom prijatelju, Mureju. Dok mu Murej bude izigravao njegovog „menadžera“, ovaj duo će se uskoro naći u procepu između ljubavi i novca.
HERKUL
I čovek i mit, Herkul (Dvejn Džonson) predvodi ekipu plaćenika koji treba da pomognu da se okonča krvavi građanski rat u Trakiji i da se pravi kralj vrati na svoj tron. Izmučena duša od rođenja, Herkul ima snagu boga ali oseća patnju ljudi. Nezamislivi zlikovci će testirati mitsku snagu Herkula u ovoj verziji priče koju potpisuje režiser Bret Ratner.

PLANETA MAJMUNA: REVOLUCIJA 3D
Zajednica genetski modifikovanih majmuna, koje predvodi inteligentna šimpanza Cezar, raste i preuzima vođstvo na Zemlji, ali grupa ljudi koja je preživela katastrofalan virus preti da ih ugrozi. Jedno vreme vladao je osetljiv i kratkotrajan mir, ali su se dve strane na kraju ipak našle na ivici rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti.
GRDANA: ZLA VILA 3D
„Grdana – zla vila“ istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika „Uspavana lepotica“ i elemente izdaje koji su na kraju pretvorili njeno čisto srce u kamen. Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.

AVIONI 2: HRABRI VATROGASCI 3D
Kad svetski poznat avio-trkač Dasti sazna da mu je motor oštećen i da više nikad neće moći da učestvuje u trkama, moraće da promeni zanimanje i otisnuće se u svet vazduhoplovnih vatrogasaca. Dasti će se pridružiti vatrogasnom veteranu, helikopteru Bati Čuvaru i njegovom hrabrom timu, u koji spadaju: vatreni protivpožarni avion Diper, teretni helikopter Vetroslav, bivši vojni transporter Taksić i živahna družina hrabrih kvadova poznata kao Dim ekipa. Ovaj neustrašivi tim će se zajedno boriti protiv ogromnog šumskog požara i Dasti će naučiti šta je potrebno da se postane pravi heroj.
KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 2 3D
Uzbudljivo drugo poglavlje epske trilogije Kako da dresirate svog zmaja vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili. Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.