Najekstravagantniji pokloni koje su poznati ikada dobili

Izvor: Svet, 03.Sep.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najekstravagantniji pokloni koje su poznati ikada dobili

Uspešna glumica Selma Hajek juče je proslavila svoj 49. rođendan i od ćerke je na poklon dobila… pa, običnu tortu! Ma kako to slatko bilo, ove holivudske zvezde na ovako nešto ne bi ni trepnule, budući da su navikli na mnogo ekscentričnije i skuplje poklone!
Zato smo vam sada pripremili listu upravo onih najekstravagantnijih rođendanskih poklona koje su čuveni bogataši poklanjali jedni drugima! Pokloniti bicikl sa Chanel kožnim sesištem, kuću za lutke sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ugrađenom strujom i vodom ili ostrvo u obliku srca, u Holivudu je sve dozvoljeno i normalno!
Bijonse i Džej Zi

Ovaj par jednostavno voli da se nadmeće sa skupim poklonima. Prvo je on kupio njoj Rols Rojs za milion dolara, pa onda ona njemu Bugati Vejron Sport, najskuplja kola na svetu za dva miliona, da bi na kraju ona potpuno pobedila kupivši svom suprugu privatni avion za Dan očeva – i to za “samo” 40 miliona dolara.
Kakve su još ekstravagantne poklone poznati delili i dobijali pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najekstravagantniji pokloni koje su poznati ikada dobili

Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2015

Uspešna glumica Selma Hajek juče je proslavila svoj 49. rođendan i od ćerke je na poklon dobila… pa, običnu tortu! Ma kako to slatko bilo, ove holivudske zvezde na ovako nešto ne bi ni trepnule, budući da su navikli na mnogo ekscentričnije i skuplje poklone!..Zato smo vam sada pripremili listu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.