NIJE NI ČUDO ŠTO SU SE MNOGI RASTALI: Najčudniji poljupci zvezda!

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE NI ČUDO ŠTO SU SE MNOGI RASTALI: Najčudniji poljupci zvezda!

Holivud je mesto gde se stvara filmska magija i u nekoliko trenutaka divimo se savršenim filmskim romansama i savršenim filmskim poljubcima. Ali kada se filmske kamere ugase poljubci izgledaju malo drugačije. Evo nekoliko koji su nama zapali za oko..

Ovo je svakako najčudniji primer "poljubca" sa ove liste. Šarliz Teron i komičar Dejn Kuk gostovali su 2005. godine u emisiji Džeja Lenoa, u kojoj je glumica ispričala kako je, kao izraz divljenja, poljubila pozadinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Širli Meklejn. Dejn Kuk izrazio je divljenje prema Teronovoj na identičan način.

On je poznati američki reper, a ona je model, i devojka koju je Kanje Vest ostavio zbog Kim Kardašijan. Kalifa i Rouz danas važe za jedan od najzgodnijih parova hip-hopa, a svoju strast ne sakrivaju od fotografa.

Fotografija je nastala na premijeri glumčevog filma "Savages" u jeku seks skandala i optužbi o prevari i seksualnom zlostavljanju. Par je ovim poljubcem poslao poruku svima da je njihov brak prevazišao krizu.

Glumac Hamer i njegova supruga TV lice Elizabet Čembres pozirali su pred fotografima na neuobičajan način. Da li je glumac nameravao da poljubi suprugu pa je nehotice omašio, omašio svoju suprugu, ostaje  da nagađamo.

Glumica i pevačica Džesika Simpson udala se za američkog muzičara Erika Džonsona početkm septembra. Džesika je uspešna promoterka novog trenda selfi fotografija koji bi se mogao nazvati  "selfi poljubac".

Da stvari ne funkcionišu u braku Maraje i Nika moralo nam je biti jasno još kada je objavljena ova fotografija, na kojoj pevačica svim snagama izbegava poljubac supruga. Par je najavio razvod nakon šest godina braka.

Sting i Trudi, jedan su od najdugovečnjih bračnih parova u šou-biznisu, a fotografija je završila na listi najčudnijih poljubaca, jer iako slična prethodnoj na ovoj Trudi ipak ne beži od poljubca već sa ushićenjem očekuje isti.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.