Koncert Vasila Hadžimanova i Bojana Zulfikarpašića rasprodat za 7 dana

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2015, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Vasila Hadžimanova i Bojana Zulfikarpašića rasprodat za 7 dana

PRVI zajednički koncert vrsnih pijanista Vasila Hadžimanova i Bojana Zulfikarpašića, koji će biti održan u nedelju uveče na Kolarcu, rasprodat je za samo nedelju dana! Hadžimanov i Zulfikarpašić spremili su poseban repertoar, od svojih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike. Muzičko putovanje kulminiraće segmentom posvećenim elektronskoj muzici, kada će im se na sceni pridružiti domaći di-džej tandem Rahmani i Uce. Ova dva najblistavija predstavnika mlađe generacije džez muzičara postavili su standarde u spajanju modernog džeza sa balkanskim muzičkim nasleđem.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Hadžimanov i Zulfikarpašić premijerno na Kolarcu

Izvor: Studio B, 31.Jan.2015

Popularni i priznati džez umetnici izuzetnih karijera Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić premijerno će nastupiti večeras u Kolarčevoj zadužbini...Koliko je interesovanje publike za prvi zajednički pijanistički nastup muzičara koji su postavili standarde mešanja modernog džez jezika sa...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.