Ipak voli mlađe: Pevačica pati za bivšim!

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak voli mlađe: Pevačica pati za bivšim!

Iako su se rastali pre par meseci, Dženifer Lopez i Kasper Smart vrlo su bliski, pa su u nedelju čak sedeli zajedno na dodeli MTV VMA. Kako prenose mediji, Džej Lo je ta koja insistira na bliskosti jer joj bivši dečko nedostaje.

“Džen je usamljena nedeljama unazad a i njenoj deci nedostaje Kasper. On ih i dalje viđa bez obzira na raskid. Ona misli kako nije kasno da njih dvoje ponovo budu na istom koloseku ali će ga upozoriti da mu je to poslednja šansa”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prenosi magazin Closer. Glumica i pevačica prethodnih nedelja povezivana je sa plesačem Maksimom Čmermakovskim, ali on je objasnio kako su njih dvoje samo prijatelji.

Autor: Life Content

Foto: SIPA
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dženifer Lopez pati za bivšim dečkom

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 01:54

Iako su se rastali pre nekoliko meseci, Dženifer Lopez i dalje potajno pati za Kasperom Smartom...Pevačica i njen bivši partner su i posle razlaza vrlo bliski, s obzirom na to da je on član njene plesne grupe, pa su u nedelju čak sedeli zajedno na dodeli nagrada MTV VMA...Kako prenose svetski mediji,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.