Ima se, može se: Ove zvezde svoj novac troše ekscentrično

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima se, može se: Ove zvezde svoj novac troše ekscentrično

Život u raskoši poznati i slavnih često je nezamisliv običnim ljudima. I dok većina mora da vodi računa o svakoj stavci ograničenog budžeta dotle poznati troše gomile novca na ekscentrične sitnice. Ovo su samo neki od primera.
Kada optočena Svarovski kristalima za Blu Ajvi
Blu Ajvi, prvo dete poznatog muzičkog para Džej Zi – Bijonse, od roditelja je dobila na stotine skupih poklona. Međutim, po neobičnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se istakao poklon koji je Blu kao beba dobila od Keli Roland, nekadašnje koleginice u bendu njene mame Bijonse. Devojčica je od “tetke” Keli dobila ružičastu kadu optočenu Svarorski kristalima koja je koštala 5.000 dolara.
Koje su još ekscentrične kupovine poznatih pogledajte na sledećim stranama…

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ima se, može se. Ovo su ekscentrične kupovine poznatih

Izvor: 011vodič.com, 31.Jan.2015

Život u raskoši poznati i slavnih često je nezamisliv običnim ljudima. I dok većina mora da vodi računa o svakoj stavci ograničenog budžeta dotle poznati troše gomile novca na ekscentrične sitnice. Ovo su samo neki od primera.. Kada optočena Svarovski kristalima za Blu Ajvi. Blu Ajvi, prvo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.