Gru: I moji sinovi vole ekstremne sportove

Izvor: 24sata, 13.Avg.2014, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gru: I moji sinovi vole ekstremne sportove

Reper i di-džej Dalibor Andonov Gru odmara se sa porodicom na Adi Bojani. Svoju ljubav prema vodenim sportovima preneo je i na sinove Vuka i Relju.

LETO - Na more sam došao auto-vozom, kojim sam prevezao svoj motor. Planirao sam čak da motorom i dođem ali, s obzirom na to da je često padala kiša tih dana i da je kolovoz bio klizav, odlučio sam se za ovu varijantu. Motor je moje glavno prevozno sredstvo preko >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << leta, jer ovde su gužve neviđene, a ja zbog posla često menjam mesto boravka pa mi motor mnogo znači. Nedavno mi je porodica došla, pa vreme isključivo provodim uživajući - kaže za “24 sata” Gru.

On kaže da je njegov stariji sin Vuk nasledio ljubav prema ekstremnim sportovima, a da je mlađi Relja još uvek mali za to.

DJ u plažnom baru Mr. Stefan Braun u Bečićima | Foto: Privatna arhiva

- Ovde su i more i plaže najbolje. Vozim kajak, čamac... i uopšte, svi vodeni sportovi su, kada sam ja u pitanju, u opticaju. Sinovi su nasledili od mene istu ovu ljubav, tako da već sada pokazuju afinitete. Vuk vozi i snoubord, a voli i druge sportove. Ne sumnjam da će i Relja, kada malo poraste, biti isti kao i stariji brat, ali kao i tata. Naravno, još uvek su mali za skijanje, paraglajding... ali ne sumnjam da će za koju godinu biti bolji od mene i u ovome - rekao nam je Gru.

DJ u plažnom baru Mr. Stefan Braun u Bečićima | Foto: Privatna arhiva

Stariji sin Vuk vozi skejtbord | Foto: Privatna arhiva

Reper svakog četvrtka u plažnom baru Mr. Stefan Braun u Bečićima pušta muziku, i zadužen je za dobru atmosferu. Odatle često odlazi i putuje na nastupe, ali se uvek vraća na crnogorsko primorje.

Stariji sin Vuk vozi skejtbord | Foto: Privatna arhiva

- Svakog leta na primorju radim. U pauzama između nastupa, uživam u moru i suncu - kaže on.

Kajt je hit

VETAR - Kao ljubitelj ekstremnih sportova Gru je isprobao i popularni skaj surfing, a kajt upražnjava već devet godina. Prošle godine mali kajt je isprobao i njegov stariji sin Vuk. Talasi i vetar na Adi Bojani su savršeni za te sportove.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Sinovi liče na njega? Gru sa porodicom na odmoru

Izvor: Blic, 13.Avg.2014

Reper Dalibor Andonov Gru odmara se sa suprugom Danicom i sinovima Vukom i Reljom na Adi Bojani. Gru i Danica sa najmlađim sinom Reljom..On kaže da su njegovi sinovi nasledili od njega ljubav prema ekstremnim sportovima...- Jul je bio rezervisan isključivo za posao, dok je avgust namenjen uživanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.