Emotivna ispovest Džeja Ramadanovskog: Zbog unuka sam ostavio drogu!

Izvor: Story, 03.Jul.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivna ispovest Džeja Ramadanovskog: Zbog unuka sam ostavio drogu!

Nakon što je rekao zbogom turbulentnom periodu u kojem je posle razvoda i smrti sestre porocima dao prioritet, čuveni pevač u iskrenom intervjuu za Story priča o svemu što je imao a danas nema, ali i o porodičnim odnosima koji su mu dali vetar u leđa.

Idila u bašti jedne picerije na Dorćolu ničim ne otkriva teške godine koje su iza legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog (52), dok tu sedi sa svojim unukom Adrianom, sinom njegove ćerke Ane iz braka sa Adilom Maksutovićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Zapravo, teško je reći da tu Džej sedi, pošto sa mališanom naizmenično šutira loptu, svira na oluk i ide po kinder jaja ili sladoled. Deda i po, reklo bi se. U odličnoj je formi.

Story: Nikada niste skrivali svoju prošlost?

- Jedan sam od retkih koji nikad nije lagao o sebi i svojoj prošlosti. Ne mogu da pričam kako nisam radio šibice u  detinjstvu. Dobro, nisam bio neki džeparoš, ali takav je život bio. Ne mogu da pričam da nisam bio u popravnom domu, tamo sam i zanat završio. A šta tamo možeš da završiš? Alatničar, auto-limar, auto-lakirer, ali ja za sebe kažem da sam tehnički dekorater automobila. Nisam bio kriminalac, ali bio sam delinkvent, kao i svi klinci odavde. A evo, sad ista ta ekipa, drugovi iz detinjstva, kažu: Evo, Džej se smirio, ne pije više, ne izlazi... A i šta da izlazim s pedeset dve godine? Izađem, naravno, ali sa svojom generacijom. Tu je Zoološki vrt, najbolje da mi nađu kavez i zatvore me. Ali najviše je na mene uticao unuk.

Story: Unuk vas sluša, očigledno je da se ne bi odvajao od vas, reklo bi se da imate poseban odnos?

- Dok sam bio na putu, mesec dana po Americi, pa Zagreb i Poreč, priča mi Ana kako je Adrian kucao na vrata moje sobe i zvao: Deda, deda... Mislio je da sam tu. Evo naježio sam se. Kad sam došao iz Amerike, štekujem se i počnem da pevam, a on ide po stanu, traži me. Onda dođe do televizora, gleda da nisam na televiziji. Vidi da me nema, pa mu nije jasno, pa viče: Deda, deda i pokazuje na TV.

Kompletan intervju pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji u od petka 3. jula.

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.