Dženifer Lopez žali zbog raskida sa Kasperom Smartom?

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Avg.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez žali zbog raskida sa Kasperom Smartom?

Iako su se rastali pre par meseci, pevačica Dženifer Lopez i Kasper Smart vrlo su bliski, pa su u nedelju čak sedeli zajedno na dodeli MTV VMA.

Kako prenose mediji, Džej Lo je ta koja insistira na bliskosti jer joj bivši dečko nedostaje.

“Pevačica je usamljena nedeljama unazad a i njenoj deci nedostaje Kasper. On ih i dalje viđa bez obzira na raskid. Ona misli kako nije kasno da njih dvoje ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << budu na istom koloseku ali će ga upozoriti da mu je to poslednja šansa”, prenosi magazin “Closer”.

Glumica i pevačica prethodnih nedelja povezivana je sa plesačem Maksimom Čmerkovskim ali on je objasnio kako su njih dvoje samo prijatelji.

Izvor: Vesti-online

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.