Džej Lo će vam reći gde da gledate!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Lo će vam reći gde da gledate!

I to nije u njene oči...

 Promovišući najavljeni singl "Booty", Dženifer Lopez (45) je napravila pametnu marketinšku odluku.

Umesto Pitbula koji je trebalo da radi sa njom na pesmi, dovela je Igi Azaleu (23), jer bolje su dve zgodne cice od jedne!

Sada je muzičko tržište preplavljeno takmičenjem među ženama koja ima "sočniju" pozadinu, a glavna parola je - "što veće to bolje!"

Svi znamo da je to polje na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Džej Lo ima već pozamašnu karijeru, pa se ne očekuje ništa manje od fenomenalnog performansa kada video izađe.

Kako bi nam razjarila maštu, Dženifer je objavila na svom Instagram profilu sliku sa Igi, a po njihovom položaju prilično je jasno na šta treba obratiti pažnju!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna je dobra, a dve još bolje! Džej Lo i Igi Azalea ukrstile zadnjice

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 15:53

Dženifer Lopez baš ume da se izvuče iz neugodne situacije. Njen novi album se prodavao jako loše, a onda se sve promenilo kada je snimila svojevrsni "rimejk" pesme "Booty", ali umesto Pitbula, ovoga puta repovala je zanosna Igi Azalea...U prvom planu su savršene zadnjice ove dve lepotice. Na slici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.