Dirljivo: Ovako je Blu Ajvi čestitala mami Bijonse rođendan

Izvor: Svet, 05.Sep.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivo: Ovako je Blu Ajvi čestitala mami Bijonse rođendan

Iako nema te osoba koja bi odbila pozivnicu za njenu rođendansku zabavu, Bijonse je odličila da svoj 34. rođendan proslavi uz najuži krug porodice i prijatelja.
Svi pozvani gosti nisu morali da donose poklone, već je Bijonse za njih imala poseban zadatak. Naime, svako je trebalo da joj posveti po jednu pesmu na koju ih Bijonse podseća.
Zanimljive čestitke tako su došle od njene mame i sestre, ali i od bivših članica grupe Destiny’s Child koje su takođe bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pozvane.
Džej Zi joj je rođendan čestitao uz pesmu Yellow grupe Coldplay, tvrdeći kako ga stihovi: “Look at the stars, look how they shine for you“, podsećaju na njih dvoje kada su na odmoru.
Ipak, najdirljiviji trenutak bio je kada je Bijonse dobila čestitku od malene Blu Ajvi.
Njena ćerka čestitala joj je rođendan uz Diznijev klasik Part Of Your World iz animiranog filma “Mala sirena”.
“Mama, ti si mi stalno pevala ovu pesmu”, kazala je Blu Ajvi pre nego što je otkrila šta je njen izbor. Celu listu pesama koje je Beyonce “dobila” za rođendan možete da pronađete na njenom sajtu.
Među brojnim čestitkama koje je juče primila Jonse, našla se i poruka od prve dame SAD.
Ona joj je čestitala rođendan putem Tvitera, zahvaljujući joj što je i dalje odličan uzor mladim devojkama širom sveta.
Poruka je kratko potpisana sa “mo”, što je znak koji na kraju tvitova stavlja prva dama Mišel Obama kada lično tvituje.


Thank you from the bottom of my heart for all my birthday wishes.
A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Sep 4, 2015 at 4:47pm PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dirljivo: Ovako je Blu Ajvi čestitala mami Bijonse rođendan

Izvor: Scandal.rs, 05.Sep.2015

Iako nema te osoba koja bi odbila pozivnicu za njenu rođendansku zabavu, Bijonse je odličila da svoj 34. rođendan proslavi uz najuži krug porodice i prijatelja...Svi pozvani gosti nisu morali da donose poklone, već je Bijonse za njih imala poseban zadatak. Naime, svako je trebalo da joj posveti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.