Di džej Alan Ficpatrik 15. novembra prvi put u Beogradu

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di džej Alan Ficpatrik 15. novembra prvi put u Beogradu

Legendarni nemački tehno di džej Alan Ficpatrik nastupiće 15. novembra u klubu Hangar u Beogradu, a pred njegov nastup publiku će zagrevati di džej Petar Dundov i di džej Speedy.

Ficpatrik slovi za jednog od najboljih tehno di džejeva na svetu, a ozbiljnu svetsku reputaciju stekao je radom za popularnu etiketu "Drumcode", gde je razvio sposobnost da sjedini različite stilove u sopstvenoj produkciji.

Ovo će biti prvi Ficpatrikov nastup u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a uz njega u Hangaru će nastupiti i Petar Dundov i di džej Speedy.

Petar Dundov jedan je od pionira tehno muzike na ovim prostorima, koji je svoja prva izdanja objavio davne 1993. godine, pod pseudonimom Unreal.

Cena karte za ovu žurku je 990 dinara, a prvi kontigent je već rasprodat.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.