Boston trejdovao Ronda u Dalas!

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2014, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston trejdovao Ronda u Dalas!

Plejmejker Bostona Redžon Rondo centralna je figura trejda između Boston Seltiksa i Dalasa. U zamenu za sjajnog organizatora igre ekipe iz Masačusetsa i Dvajta Pauela, Teksašani su u Boston poslali krilnog centra Brendona Rajta, beka Džeja Kraudera, iskusnog pleja Džamira Nelsona, prava na pika iz prve runde narednog drafta i jednog iz druge runde, prenose američki mediji.

Dalas nije bio jedini koji je bio u pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa Bostonom za Ronda, ali je bio najozbiljnija opcija u ovoj priči, ispred ostalih konkurenata poput Sakramenta, Njujorka, Lejkersa i Hjustona.

Rondu je aktuelna godina ugovora u Bostonu bila i poslednja, pa su Seltiksi iskoristili predstojeći trejd period da se raziđu sa prvimplejmejkerom i da za uzvrat dobiju adekvatnu kompenzaciju, što već ne bi bilo izvodljivo na leto kada Rondo postane slobodan agent.

(Foto: Beta/AP/John Bazemore)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Veliki trejd uzdrmao NBA: Dalas dobio Ronda za tri igrača i dva pika

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Veliki trejd uzdrmao je NBA ligu - Radžon Rondo prešao je iz Bostona u Dalas, njegovim stopama krenuo je centar Dvajt Pauel, u drugom pravcu otišli su Brendan Rajt, Džej Krauder i Džamir Nelson, a Seltiksi će još dobiti pika prve runde narednog drafta, uz pika druge runde 2016. godine...Ionako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.