Bogati još bogatiji: Muzička revolucija koja je okupila svetska imena

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogati još bogatiji: Muzička revolucija koja je okupila svetska imena

Džej Zi, Bijonse, Madona, Niki Minaž, Kanje Vest, Džek Vajt, Rijana, Ališa Kiz, Daft Punk… samo su neka od slavnih imena koja su se okupila kako bi predstavili novi muzički servis.

‘Cilj nam je jednostavan: želimo da stvorimo bolji servis i bolje iskustvo za fanove i za izvođače, a to je i naše obećanje svetu’, objasnila je Ališa Kiz novu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << misiju muzičara koji žele ‘da očuvaju značaj muzike u našim životima’.

Slavne face očito žele da pokrenu novu jedne muzičku eru. Novi servis Tidal je muzička konkurencija popularnom Spotify, a prvobitno ga je pokrenula norveška firma Aspiro koju je kupio Džej Zi. Tidal će mesečno koštati od 10 do 20 dolara, a ta cena obećava da neće biti reklama, bolji zvuk i na raspolaganju je 25 miliona pesama.

Kao dodatni sadržaj navode se muzičke recenzije, kritike i analize stručnjaka iz muzičke industrije. Vlasnici su slavni muzičari koji žele da zaštite održivost industrije koja se temelji na kreativnosti i izražavanju.

#TIDALforALL http://t.co/nOIUneOd2p

— Rihanna (@rihanna) March 30, 2015
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.