Bijonsina rođaka otkriva dugo skrivane tajne braka sa Džej Zijem

Izvor: Blic, 04.Maj.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonsina rođaka otkriva dugo skrivane tajne braka sa Džej Zijem

U jeku spekulacija o navodnim aferama i bračnim nesuglasicama slavnih supružnika, sada je i izvor iz porodice čuvene pevačice potvrdio da je brak Bijonse i Džej Zija daleko od idealnog.

Bijonsina rođaka otkrila je medijima da su se pevačica i reper više puta rastajali u toku proteklih nekoliko godina.

Glasine o bračnim problemima ovih dana glavna su tema u svetskim tabloidima, zbog Bijonsinog novog albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Lemonade" u kojem je ona indirektno potvrdila da ju se suprug varao. Sada je o tome progovorila i njena rođaka, glumica Šanika Nouls.

- Bijonse je rešila da piše o glasinama o aferama kako bi se bolje izborila sa tim i kako bi odlučila da li vredi raditi na njihovom braku, ili treba da zatraži razvod. To je bio dugačak proces. Čula sam da su se nekoliko puta tajno rastajali i raskidali tokom proteklih par godina, ali Bijonse veruje da će ovaj album spasiti njihov brak - rekla je ona i dodala:

- Bila je veoma besna i mislim da sada uči da oprosti Džeju. Narednih nekoliko meseci biće test, da li će ostati zajedno ili ne, ali ona je odlučna da uradi sve što može da bi im uspelo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.