Adel drastično smršala

Izvor: Story, 21.Okt.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel drastično smršala

Pevačica, koja je izbegavala da bude pod medijskim okom nakon što se porodila 2012. godine, odlučila je da promeni svoje životne navike

Papraci koji su čekali da se Adel pojavi ispred svog doma, nisu mogli da je prepoznaju kada su je ugledali. Adel je drastično smršala!

Pevačica se 2012. godine porodila i na svet donela svog prvog sina, a od tada je retko kad davala intervjue i uopšte se pojaviljala u javnosti. Sada, u posetu su joj došli Bijonse i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Džej Zi, koji su na proputovanju po evropskim metropolama, tako da nije mogla a da ne iskoristi priliku da im pokaže znamenitosti Engleske, ali i da se pohvali svojim novim izgledom.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.