Izvor: Blic, 26.Sep.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teslin prvi dolazak u Beograd: Još jedna besplatna tura o naučnikovom životu

Zbog velikog interesovanja za turu u Starom dvoru "Kraljevski doček za Nikolu Teslu", u okviru Dana evropske baštine ponovo će biti organizovana 1.oktobra za sve zainteresovane i to besplatno.

Autor i vodič ture je Olgica Živković iz organizacije Mladi za turizam upoznaće publiku kako je kralj primio Teslu 1892. godine prilikom prve i jedine posete velikog naučnika Beogradu i Srbiji, ali i ispričati neobične priče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o Nikoli Tesli i životu u prestonici Srbije toga vremena...

Za turu 1. oktobra od 11 sati obavezna je prijava putem mejla info@mladizaturizam.rs (poslati: ime i prezime, broj telefona, JMBG broj i broj lične karte ili pasoša, koje ćete posetioci morati da pokažu na ulazu).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.