Tešiću nagrada za knjigu „Vetrovo polje“

Izvor: Danas, 19.Apr.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tešiću nagrada za knjigu „Vetrovo polje“

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali uručio je juče u Starom dvoru Nagradu grada Beograda najboljim stvaraocima i pojedincima u glavnom gradu za 2013. godinu. Uručenju nagrada prisustvovali su članovi Privremenog organa, predstavnici Gradske uprave, javnih i komunalnih preduzeća grada, istaknuti predstavnici javnog i kulturnog života Beograda i Srbije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U sredu konstitutivna sednica Skupštine grada

Izvor: Studio B, 20.Apr.2014, 15:10

Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda biće održana u sredu, 23. aprila, kada bi trebalo da budu verifikovani mandati odbornika i izabrani predsednik i sekretar gradskog parlamenta...Gradonačelnik Beograda se, prema zakonu, ne bira na konstitutivnoj sednici, ali on može biti izabran i istog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.