Svečani doček vaterpolista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečani doček vaterpolista

Svečani doček vaterpolista Srbije, koji su u nedelju u Budimpešti odbranili titulu šampiona Evrope, počeo je danas u 14 sati, na tradicionalnom mestu ispred Starog dvora, gde se okupilo nekoliko hiljada, pretežno mladih ljudi.

Kapiten reprezentacije Živko Gocić kratko je poručio sa balkona da građani Srbije trebaju da se ponose svojom vaterpolo reprezentacijom.

Slične poruke okupljenima uputioje i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić.

Posle dočeka stručni štab i rukovodstvo Saveza primiće gradonačelnik Beograda Siniša Mali i čestitati im na velikom uspehu.

Vaterpolisti Srbije u finalu kontinentalnog šampionata savladali su domaćina Mađarsku sa 12:7.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gocić: Budite ponosni na ovu ekipu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014

Svečani doček vaterpolista Srbije, koji su u nedelju u Budimpešti odbranili titulu šampiona Evrope, održan je danas na tradicionalnom mestu ispred Starog dvora, gde se okupilo nekoliko hiljada, pretežno mladih ljudi...Kapiten reprezentacije Živko Gocić kratko je poručio sa balkona da građani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.