Stravični podaci o tragediji: 45 puta izbo bivšu devojku

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravični podaci o tragediji: 45 puta izbo bivšu devojku

Milan Cimeša je bivšoj devojci Sabini Vidi zadao 45 udaraca nožem i usmrtio je pre nego što je izvršio samoubistvo, pišu Večernje novosti.

Prema saznanjima beogradskog lista 24-godišnjak je šest godina mlađu devojku, koja je bila u drugom stanju sekao, vukao i čupao za kosu, a iz obdukcionog nalaza se vidi da je ona pokušavala da se otrgne i odbrani.

Zločin se dogodio u noći između 21. i 22. juna, na putu Žitište – Banatski Dvor, kada je Cimeša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u parkiranom automobilu masakrirao Sabinu, a potom se bacio pod kola kod mosta na kanalu Begej.

Ubijena devojka je sahranjena u petak na lokalnom groblju u Banatskom Dvoru, a ubica i samoubica u rodnom selu Mihajlovu.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.