SVI NA DOČEK: Paraolimpijci u ponedeljak na čuvenom balkonu Starog dvora!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI NA DOČEK: Paraolimpijci u ponedeljak na čuvenom balkonu Starog dvora!

Svečani doček srpskim paraolimpijcima biće organizovan u ponedeljak ispred Starog dvora Skupštine Beograda, rekao je danas predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević.

Paraolimpijski komitet Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Skupština grada Beograda, zajednički će organizovati doček srpskim paraolimpijcima koji su osvojili devet medalja na Igrama u Riju.

Na tradicionalnom mestu uspeha >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << srpskih sportista doček je zakazan za ponedeljak od 19 sati, a sat vremena ranije počinje muzički program.

Nikodijević je pozvao sve sugrađane da pozdrave paraolimpijce posle velikog uspeha u Riju i pokažu im da su šampioni svakog dana.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Doček paraolimpijaca ispred Skupštine Beograda

Izvor: Beta, 25.Sep.2016

Doček srpskih paraolimpijaca biće organizovan u ponedeljak u 19.00 časova ispred Skupštine Beograda.Muzički program na platou ispred Starog dvora počinje u 18.00 časova, a kako je najavljeno, nastupiće Dejan Petrović Big Bend i grupa THCF.Srpski paraolimpijci su na Igrama u Rio de Žaneiru osvojili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.