Pričalo se da NE NOSI GAĆE: Prava istina je daleko šokantnija! Evo šta Sofija radi sa njima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pričalo se da NE NOSI GAĆE: Prava istina je daleko šokantnija! Evo šta Sofija radi sa njima (FOTO)

Svi su bez daha gledali u tom pravcu.

Povodom održavanja 10. rođendana magazina "Hello", na Belom dvoru je održana glamurozna žurka. Dešavanje je posetilo mnoštvo zvanica, među kojima su se našle neke od najlepših žena Srbije. Između ostalog i trenutno najaktuelnija manekenka Sofija Milošević.

Kako je kročila iz automobila, sve oči su bile uprte u nju. Sofija je, malo je reći, blistala a onda su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisutni počeli da joj viču "Mačkice"!

Foto: Srbija Danas

Da je svog izgleda svesna i sama, svedoči njen odgovor na naše pitanje kako se oseća kad u blizini vidi neku drugu lepu devojku, takođe mačkicu.

- Ja sam jedina mačkica! - rekla je Sofija kroz osmeh za "Srbija Danas".

A onda smo mačkicu upitali da li desnom rukom može da ubije čoveka, jer kako se priča, Sofija je izvrstan bokser.

- Jeste tako! Šalim se ali zaista imam jak udarac, i moj trener mi je jednom predlagao da treniramo godinu dana. Kaže mi da bih bila jako uspešna u tome, ali eto, da ne bih slomila nos, ja sam nastavila da se bavim manekenstvom.

Pitanje koje je Miloševićevu najviše nasmejalo bilo je o njenom donjem vešu. Priča se kako ona ne voli da oblači gaćice ispod svojih toaleta pa nas je zanimalo da li je zaista tako.

- Jao svi vole da pišu o tome, ali potrebno je da se slika malo zumira. Ko god to uradi može da primeti da sam ja to fotošopirala. Nosim zaista jer mislim da je to važno iz higijenskih razloga - objasnila nam je ona.

A evo kako je Sofija izgledala neposredno pred dolazak na crveni tepih Belog dvora.

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on Jul 11, 2017 at 1:53am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.