Mališani iz Medveđe bili gosti srpske prestonice

Izvor: juGmedia, 28.Jun.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani iz Medveđe bili gosti srpske prestonice

MEDVEĐA/BEOGRAD -Četrdeset i četiri mališana iz vrtića predškolske ustanove „Mladost“iz Medveđe juče su bili gosti grada Beograda gde su pored Starog dvora obišlii i opštinu Voždovac, Avalski toranj, Jajince i Zoološki vrt.

Domaćin mališanima bio je gradski menadžer Goran Vesić, a ovu mini ekskurziju predvodio je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić.

„Deca su oduševljenja, a mi zahvalni ljubaznim domaćinama što im je omogućeno da upoznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << delić našeg glavnog grada. Posebno su impresionirani time što su imaali prilku da se prilikom obilaska Starog dvora popnu na balkon i osete kao naši proslavljeni sportitisti kad ih dočekamo nakon osvojenih medalja.“, kaže Arsić za Jugmediu.

Vesić je tom prilikom izjavio da grad Beograd ne pripada samo Beograđanima, već i svim ostalim građanima Srbije.

„Veoma je važno da naša deca, pogotovo u ovom uzrastu, mogu da dođu u Beograd i da se upoznaju sa time što on ima, da posete naše muzeje, institucije, vide Narodnu skupstinu, Predsedništvo, Skupštinu grada, Vladu i na taj način steknu utisak o tome koliko je velika i važna naša država i kakve sve institucije ima“, rekao je Vesić, uz poruku da deca iz Beograda treba da posećuju druge delove Srbije, pa i Medveđu.

Arsić se složio s Vesićem i tom prilikom govorio o turističkom potencijalu opštine Medveđe i pozvao Beograđane na uzvratnu posetu.

M. Ivanović
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.