Laketić najmenadžer u ovoj godini

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laketić najmenadžer u ovoj godini

BANJALUKA - U izboru Direkcije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope, JP "Šume RS" i Radenko Laketić, zamjenik direktora ovog preduzeća, dobitnici su priznanja za najkompaniju i najmenadžera za 2014. godinu.

Laketiću je nagrada uručena 16. decembra u Banskom dvoru u Banjaluci, gdje je to veče još dvadesetak privrednika po granama u kojima djeluju proglašeno najuspješnijima.

Inače, JP "Šume >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << RS" najveći je poslaodavac u RS sa oko 4.400 radnika i sa planiranim prihodom u ovoj godini od 190 miliona KM, od čega pet miliona KM treba da bude dobiti.

Kao razloge zbog čega je Laketić dobio nagradu navedeno je i to da je kao direktor u 2013. godini u teškoj situaciji i sa naslijeđenim negativnim trendom poslovanja iz prethodnog perioda uspio da dovede firmu na pozitivan rezultat od pet miliona KM.

U posebne zasluge sadašnjeg zamjenika direktora ubrajaju se i dometi u vezi sa investiranjem.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.