Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ONI SU ZASLUŽILI DOČEK: Stari dvor čeka paraolimpijce!

U ponedeljak od 19 časova svi koji žele moći će da pozdrave naše junake sa Paraolimpijskih igara.
Ukoliko Olimpijske igre predstavljaju trijumf sporta, Paraolimpijske igre su takmičenje koje predstavlja trijumf želje, volje i nepresušnog duha što olimpizma, što samog života.
Sa jednog takvog takmičenja, najvećeg na svetu, naši paraolimpijci su doneli čak devet medalja – tri zlatne, dve srebrne i četiri bronzane.
Doček je zakazan za ponedeljak od >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 19 časova na platou ispred Starog dvora, a za muzički deo će se pobrinuti Dejan Petrović Big Bend i grupa THCF.
 
Bravo!
The post I ONI SU ZASLUŽILI DOČEK: Stari dvor čeka paraolimpijce! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.