Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Mar.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvorski kompleks ponovo otvoren za posetioce

Dvorski kompleks u Beogradu otvoren je za turističku sezonu 2017. od 1. aprila do 31. oktobra. Uz pratnju profesionalnih turističkih vodiča, turisti imaju priliku da obiđu dvorski park, Kraljevski dvor, Beli dvor i dvorsku crkvu Svetog Andreja Prvozvanog, kako bi se u prijatnoj jednoiposatnoj šetnji upoznali sa istorijom, umetnošću i kulturom kojima naša zemlja može … The post Dvorski kompleks ponovo otvoren za posetioce appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dvorski kompleks na Dedinju ponovo otvoren za posetioce

Izvor: Blic, 30.Mar.2017

Dvorski kompleks na Dedinju ponovo je danas otvoren za posetioce, a turisti će moći da ga posete svakog vikenda do 31. oktobra...- Izuzetno mi je zadovoljstvo što imamo priliku da otvorimo još jednu turističku sezonu i što će naši građani, kao i svi turisti, i ove godine uživati u obilascima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.