Besplatno razgledanje Beograda: Možete videti Stari dvor i ostale velelepne građevine

Izvor: Telegraf.rs, 22.Feb.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno razgledanje Beograda: Možete videti Stari dvor i ostale velelepne građevine

Uoči početka Sajma turizma u Beogradu, udruženje turističkih vodiča Srbije je predstavilo program besplatnog turističkog razgledanja prestonice. Ono će biti organizovano za sve vreme trajanja sajma s ciljem da se promoviše rad Udruženja i licenciranih turističkih vodiča.

U petak, 24. februara, biće organizovano razgledanje grada tramvajem kod Gospodarske mehane u 12:00 i 14:00 časova, dok će u 16:00 časova biti organizovano razgledanje parka Manjež kod fontane Slap, u Ulici kralja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Milana, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Beograda (TOB).

Za subotu je planirano razgledanje Starog dvora u 10:45 i 12:00 časova, razgledanje Vračarskog platoa u 11:00 časova, a razgledanje Starog Zemuna i Tašmajdana u 15:00 časova.

U nedelju će za posetioce od 10 sati ujutru biti organizovan obilazak Knez Mihailove ulice, u 11 sati obilazak Novog groblja, u 12 sati tura "Deset stilova arhitekture Beograda" uz planirani polazak od konaka "Kneginje Ljubice", a u 15 sati razgledanje ambijentalne celine Savamala.

U nedelju od 12:30 do 13:30 u hali 4 Beogradskog sajma će članovi UTVS-a "Pričati zaboravljene priče o mestima, ljudima i događajima u Beogradu i Srbiji".

Prijavljivanje učesnika za navedene pešačke ture nije potrebno, a prijava za posete Starom dvoru se vrši u Turističkom informativnom centru TOB-a.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.