Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Objaviti kome su odavane državne tajne

Lider Dveri Boško Obradović zatražio je danas da vlast objavi imena onih kojima su odavane državne tajne, jer će u suprotnom to značiti da ih štiti.

"Ako nemate imena onih koji su uhapšeni, ako se ne zna kome su odavali državne tajne, onda se postavlja pitanje da li je to virtuelna stvarnost ili to stvarno postoji", rekao je Obradović novinarima u skupštini.

Prema njegovom mišljenju, političari su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godinama i decenijama unazad zapravo ucenjeni na ličnom nivou i spremni su da žrtvuju državu da bi spasili sebe, da bi došli na vlast, da bi se obogatili.

Zbog toga je, kaže Obradović, veoma važno da se zna da li je ovo rijaliti šou kojim se zamajavaju građani Srbije ili postoji bezbednosna opasnost.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.