Obradović: Da li neko u policiji štiti nasilnike?

Izvor: B92, 20.Jul.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Da li neko u policiji štiti nasilnike?

Beograd -- Lider Dveri Boško Obradović izjavio je povodom ubistva u beogradskim centrima za socijalni rad da je veoma loše prebaciti svu odgovornost na centre.

Kako je naveo, loše je da se istovremeno zanemaruje uloga tužilaštva, sudija, policije i političara koji u tom lancu, kako kaže, izbegavaju odgovornost.

“Neverovatno je da smo imali niz smrtnih ishoda, a da niko nije podneo ostavku zbog onog što se dogodilo u centrima za socijalni rad u Beogradu”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Obradović novinarima u skupštini.

Kaže da je tražio od ministra za rad Zorana Đorđevića, koji je danas bio u skupštini, da neko konačno snosi odgovornost.

Posebno je apelovao da se spreči mogućnost da neko bude zaštićen od državnih organa, da može da se izvrda zakon, a da se onda ti koji to rade pojavljuju kao nasilnici i ubice.

“Da li je njih neko štiti u policiji, u tužilaštvu, sudovima na političkom nivou. Danas smo čuli da je jedan od ubica i prijatelj ministra Nebojse Stefanovića. Nije samo problem u centrima nego sto su neka lica zaštićena na drzavnom nivou i dolazi do tragičnih ishoda”, kaže Obradović.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.