Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Odupreti se pritiscima međunarodnih krugova

Srpski pokret Dveri pozvao je danas vodeće predstavnike vlasti u Srbiji da se odupru, kako je navedeno, "pritiscima iz određenih međunarodnih krugova koji ih nagovaraju da se distanciraju od referenduma u RS i sve učine kako bi referendum bio onemogućen".

Zajednička današnja izjava ambasadora Upravnog odbora Saveta za implementaciju mira u BiH, kojom su pozvali vlast Republike Srpske da ne održi zakazani referendum, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << doneta je bez saglasnosti Ruske Federacije i nema nikakvo pravno dejstvo, ocenjuju Dveri.

HITAN SASTANAK Nikoliću i Vučiću pridružili se i ministri u razgovoru o referendumu u Republici Srpskoj

"Očekujemo od predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i predsednika države Tomislava Nikolića da se ne stavljaju na stranu interesa međunarodnih centara moći kojima je cilj ukidanje Republike Srpske, već da se stave na stranu svoga naroda i Narodne skupštine RS koja je donela odluku o referendumu", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Skupština da podrži referendum u Srpskoj"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2016, 08:57

Lider pokreta Dveri Boško Obradović kaže da će ta poslanička grupa inicirati da se u srpskom parlamentu podrži odluka o referendumu u Republici Srpskoj...Obradović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da Dveri pružaju punu podršku održavanju referenduma..."Smatram da je nedovoljno da se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.