Dveri: Glišić ne predstavlja Dveri

Izvor: Akter, 31.Avg.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Glišić ne predstavlja Dveri

Pokret Dveri saopštio je danas da Vladan Glišić ne predstavlja Dveri i da može da govori samo u svoje ime

Povodom današnjeg saopštenja koje je u ime Dveri potpisao Vladan Glišić, a u kome se pozivaju sve patriotske organizacije, humanitarne organizacije i savesni pojedinci da pomognu izbeglicama sa Bliskog Istoka koji su zatečeni u Srbiji, pokret Dveri je upozorio da se Glišić lažno predstavlja.

"Vladan Glišić predstavlja samo sebe i nikoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << više, lažno se predstavlja u ime GG Dveri, a zapravo je napustio Pokret jer se na kraju ipak nije složio sa novom razvojnom fazom našeg Pokreta, iako je u njoj učestvovao i glasao za izbor predsednika. Glišić ne predstavlja Dveri, može govoriti samo u svoje lično ime, a zloupotreba imena Dveri govori o njegovim lošim namerama koje u ovom trenutku odgovaraju jedino vlasti Aleksandra Vučića", saopštio je danas pokret Dveri.

Kako je saopšteno, Grupa građana Dveri ne postoji od trenutka kada su Dveri odlukom Sabora Pokreta 27. juna u Čačku, na kome je učestvovao i Vladan Glišić, prerasle u političku organizaciju i predale kompletnu dokumentaciju za registraciju nadležnom ministarstvu.

Prelazno veće Srpskog pokreta Dveri saopštilo je ranije da je Vladan Glišić samovoljno napustio Pokret Dveri i da on više ne govori u ime tog pokreta.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

POKRET DVERI: Glišić ne predstavlja Dveri, može da govori samo u svoje ime

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015

BEOGRAD - Pokret Dveri saopštio je danas da Vladan Glišić ne predstavlja Dveri i da može da govori samo u svoje ime. Povodom današnjeg saopštenja koje je u ime Dveri potpisao Vladan Glišić, a u kome se pozivaju sve patriotske organizacije, humanitarne organizacije i savesni pojedinci da pomognu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.