Dveri: Bivša sekretarica iz PUPS-a ima platu 200.000 dinara

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Bivša sekretarica iz PUPS-a ima platu 200.000 dinara

Veliku polemiku izazvao je i amandman koji su predložile Dveri: da svi direktni korisnici budžeta budu u obavezi da na svojoj Internet prezentaciji objavljuju mesečno izvršenje budžeta do kraja meseca, za prethodni period – to znači da svaki građanin može direktno da vidi šta se radi s narodnim parama. Jer šta bi građani mogli da saznaju?

Na to pitanje odgovor daje Boško Obardović iz Dveri: "Mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bi da saznaju da gospođa Mira Petrović, bivša sekretarica Milana Krkobabića, bivši savetnik direktora Pošte koji je imao platu od 200.000 dinara, sadašnji direktor Pošte izabran bez javnog konkursa i bez fakultetske diplome radi na tri mesta: ona je istovremeno direktor Pošte, ona je i narodni poslanik, a danas nije ovde, iako prima platu, i član je Programskog saveta RTS".

“Vidim da ovde svi junaci nikom ponikoše kad sam ja ovde, ali kada me nema, bogami hrabrih ima...”, kaže direktorks Pošta Mira Petrović.

Na to joj je odgovorio Đorđe Milićević iz SPS-a da u trenutku dok se o tome vodila raspava ona nije bila u Skupštini.

“Pošto sam, nažalost, bila na putu, za razliku od većine koja ne radi iz te poslaničke grupe (Dveri) ja iza sebe imam 36 godina radnog staža”, uzvratila je ona.

“Ja znam da gospođa nije bila u sali i da ne zna koji je amandman u pitanju, ona je zloupotrebila javljanje po amandmanu, i govorila je repliku na izlaganje koje se desilo pre nekih 25 mininuta, ona je to videla pa je dotrčala iz Pošte da se javi za reč”, naglašavao je Srđan Nogo iz Dveri.

“Ja nikada nisam bila sekretarica, ali mislim da je uvredljivo za sve sekretarice Srbije to što vi govorite, jer bez dobrih sekretarica apsolutno niko od nas ne bi mogao da funkcioniše. S druge strane, tu je vaše nepoznavanje stvari, i to je probelm Dveri, vi ne znate suštinu. V.d. ne ide na konkurs, tek će biti raspisan konkurs”, pojasnila je direktorka Pošta kako stoje stvari.

Izvor: RTS/N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.