DSS – Dveri: Hoće li Srbi dočekati XXII vek?

Izvor: Bor030.net, 07.Apr.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS – Dveri: Hoće li Srbi dočekati XXII vek?

Opštinske organizacije Demokratske stranke Srbije (DSS) i pokreta Dveri iz Bora održale su danas konferenciju za medije na kojoj su predstavilesvoj program populacione politike.

Saopštenje idato na konferenciji prenosimo u celosti:

U vreme kada nas je između dva popisa nestalo preko pola miliona ljudi, kada svake godine u Srbiji bela kuga odnese jedan grad veličine Bora, krajnje je vreme da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << prekine ovaj politički cirkus u Srbiji i da se svi složno okupimo i ujedinimo oko najvažnijeg nacionalnog pitanja u Srbiji u ovom veku –

Hoće li Srbi dočekati XXII vek?

Naša patriotska koalicija Dveri-DSS predlaže tri mere:

Majke su heroji naše zemlje i država mora naći način da im pomogne, kako bi se povećao natalitet i stabilizovao broj stanovnika.

Sredstva se mogu naći na sledeći način:

Ima rešenja, samo nije bilo rešenosti onih koji su na vlasti da se sa rešenjima krene.

Da su rešenja moguća – dokaz je pobeda naše dvogodišnje peticije i porodične povelje da se trudnicama više ne oduzima 35 % od ličnog dohotka koju je vlast pod pritiskom javnosti morala da donese pre prošlih izbora, a pozitivne mere su i dalje ostale na snazi.
Pogledaj vesti o: Bela kuga

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.