Čačak: Dveri tvrde da im je Velimir Ilić pretio?

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Dveri tvrde da im je Velimir Ilić pretio?

BEOGRAD - Vanparlamentarna stranka Dveri saopštila je danas da je ministar bez portfelja Velimir Ilić pretio njenom predsedniku Bošku Obradoviću.

Kako se navodi u saopštenju, Ilić je Obradoviću navodno pretio na sinoćnjem koktelu u čačanskom Domu kulture povodom početka obnove Sabornog hrama Svetog Vaznesenja Gospodnjeg.

"Nemoj više da pominješ Iliće - ovo ti je poslednje upozorenje", navodno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao Ilić, prenose Dveri. Predsednik Dveri Boško Obradović je naveo da ne želi da pominje porodicu ministra, ali da se bori protiv vladavine braće Ilić, ministra Velimira i gradonačelnika Čačka Vojislava Ilića. "Pozvao sam ih da se povuku sa svih funkcija, pa ih onda više uopšte neću pominjati", rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Ilić nije uspeo da ga uplaši. "Čačani, pa i ja među njima, nisu plašljive prirode i nisu više spremni da trpe bahatost i bezobrazluk Velimira Ilića. Pretpostavljam da večiti ministar oseća da mu je odzvonilo i u Vladi Srbije i u Čačku, pa je sve nervozniji", rekao je Obradović i dodao da su političke promene u Čačku sve bliže i da ih Ilić ne može zaustaviti. On je rekao da je Iliću posebno jasno da jedino Dveri mogu da ga pobede u Čačku, a izrazio je uverenje da je to i razlog napada i pretnji koje ih, kako je dodao, neće sprečiti da nastave opoziciono delovanjem.

Autor: Beta,Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.